Pc ellende?
Bel ons!
06-42 65 91 99

Data Recovery

DDRecovery onze betrouwbare partner voor uw Data Recovery!

DDRecovery is een data recovery-bedrijf dat zich specialiseert in het terughalen van belangrijke bestanden. Zij leveren sinds 2008 een betaalbare totaaloplossing voor alle defecte datadragers.

 De drie pijlers van DDRecovery

Persoonlijke benadering
Elke klant heeft een uniek verhaal, zeker bij zoiets ingrijpends als dataverlies. Daarom hechten wij zeer veel waarde aan een persoonlijke aanpak, om wat voor reparatie het ook gaat. Onze grootste drijfveer is de blijdschap van de klant.

Betaalbare data recovery
Hoewel de waarde van je data onschatbaar is, rekenen wij absoluut geen torenhoge prijzen. Maar liefst 80% van de recovery’s valt in de €275 categorie. Onze service is dus ideaal voor de consument of MKB met een beperkter budget. Daarnaast is er volkomen transparantie: we hanteren het no cure, no pay-principe, er zijn geen verborgen analysekosten en alles is inclusief btw.

Veelomvattende service
De data recovery geldt in principe voor elke datadrager waarvan de gegevens zijn kwijtgeraakt: harde schijven, netwerkschijven (NAS) en RAID’s, usb-sticks, smartphones, en ga zo maar door. Geen uitdaging is ons te gek. Bovendien zijn wij maar liefst 7 dagen per week van 09:00 tot 22:00 u. bereikbaar. 

Ontwerp en techniek © 2011-2018 Montay Media